Er du glad for at se fodbold, kan det være en god idé at have adgang til en lang række forskellige streamingtjenester, da rettighederne til de mange forskellige kampe og turneringer er delt ud over mange forskellige rettighedshavere. Her er der et par streamingtjenester, du med fordel kan have i dit arsenal, når du vil se masser af bold.

Viaplay

For det første kan det være en rigtig god idé at have et abonnement på Viaplay, og her er det vigtigt, at du sørger for at vælge pakken med sport, da du ellers kun har adgang til film og serier, hvor der ikke gemmer sig særligt meget live fodbold. Med deres sport pakke kan du få adgang til masser af fodbold fra bl.a. Superligaen, Premier League og Champions League. Så der er masser af gode grunde til at oprette dig som medlem inde hos dem.

Discovery Plus

Hvis du ikke allerede har et abonnement på Discovery Plus, kan det også være godt at komme derind og oprette dig. Her kan du glæde dig til også at se en masse fodbold fra Superligaen, men du får også adgang til Allesvenskan, FA Cup, Carabao Cup samt landsholdsfodbold. Så hvis du gerne vil være dækket godt ind og have adgang til de store pokalkampe fra England, er det også en god idé at oprette dig inde hos dem, så du ikke kommer til at gå glip af de store finaler inden for pokalturneringerne.

TV2 Play

Derudover er TV2 også kommet godt med på vognen efterhånden. De har fået rigtig mange rettigheder i hus, og derfor kan du glæde dig til at se fodbold fra La Liga, Serie A, MLS, Europa League og Conference League, hvis du vælger at oprette et abonnement inde hos dem. Her er det også vigtigt, at du er opmærksom på at oprette det rette abonnement, så du har adgang til live sport.

Men med disse tre tjenester er du i hvert fald dækket relativt godt ind. Så det er bare med at få oprettet dig, så du kan læne dig tilbage og se en masse fodbold.

Find guide om termodragterher.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *