5 gode grunde til at bruge WordPress, når du skal lave en hjemmeside.

Er du hjemmesideejer, eller skal du til at lave din første hjemmeside? Uanset, så kan du få noget ud af denne artikel, der giver gode grunde til at vælge WordPress. Læs med!

Bedste CMS

Mange webudviklere erklærer sig enige i, at WordPress har et af de bedste CMS. CMS står for content mangement system og udgør det software, man skal arbejde med, når man skal lave eller optimere hjemmesiden. WordPress er en såkaldt open source, og det er helt gratis for alle at bruge. Der er mange forskellige temaer, man kan bruge, når man bruger WordPress. Det betyder, at det både kan bruges af begyndere, men bestemt også af øvede webudviklere. Der findes tusindvis af gratis plugins til CMS’en.

WordPress er godt for SEO

WordPress er godt for SEO, fordi det har en kodning, der er bygget op på en måde, der gør, at Google elsker det. Det er derfor nemmere at komme til at ranke højt på Google, hvis man har sin hjemmeside i WordPress – og SEO bør være noget af det, en hjemmesideejer vægter højt. Det er desuden nemmere at få hastighedsoptimeret ens hjemmeside, hvis den er lavet i WordPress – det kalder vi for WordPress hastighedsoptimering.

WordPress er sikkert

Du har måske lagt mærke til, at der er forskel på, om der står http eller https, når du går ind på et website. Det virker måske ubetydeligt, men det er det bestemt ikke! Det ekstra ”s” står nemlig for sikkerhed eller ”secure”, som indikerer, at du er ”trådt ind” på en sikker hjemmeside. På en WordPress hjemmeside er der gode muligheder for at lave en krypteret – og dermed sikker – indlæsning af dit website.

WordPress er mobilvenligt

I dag er der faktisk flere, der laver søgninger fra deres mobiltelefoner, frem for på deres computer. Hvad betyder det for dig og din hjemmeside? Det betyder, at din hjemmeside skal være flot at kigge på – også når den er på en lille skærm. ”Flot” er dog bare én ting, for det kan også forstyrre brugervenligheden, hvis din hjemmeside ikke er mobiloptimeret. Heldigvis er hjemmeside i WordPress responsiv, hvilket betyder, at de allerede er mobiloptimerede.

WordPress er handlingsorienteret

Som hjemmesideejer er du sikkert allermest interesseret i, at du kan sælge et produkt eller en service, du udbyder. Der er flere små, men betydelige teknikker man kan afprøve, når man skal skabe handel på internettet. Det kan f.eks. være indsendelse af kontaktformularer, flotte skabeloner eller dragende knapper, der fungerer som ”købe-knapper”.

Som du kan se, er der altså mange grunde til at vælge WordPress, når man skal lave en hjemmeside.

8 thoughts on “5 gode grunde til at bruge WordPress

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *