Hvad end du er privatperson, der gerne vil lave din egen hjemmeside med dine private interesser eller en virksomhed, der har brug for en brugervenlig og effektiv hjemmeside, er det vigtigt at vide noget om – eller få professionel rådgivning om hjemmesider. Her giver vi 4 gode råd til, hvordan du eller I kan komme godt i vej med en hjemmeside. 

Tip nr. 1: Køb et billigt webhotel

Måske har du kun hørt om et hotel, hvor mennesker indlogerer sig for at få tag over hovedet og en seng at sove i? Disse hoteller er guld værd, når man er på farten og ikke har sit eget hjem i nærheden. Det er næsten det samme, der gør sig gældende med en hjemmeside. Den har også brug for et webhotel til at huse alle de websider, den rummer. Man kan selvfølgelig forestille sig, hvordan det må være at være en hjemløs webside, der ikke har et hotel at ty til. Så er det godt, at der findes sider, der hjælper med at køb webhotel. Her kan man købe et hotel til alle hjemmesidens websider. Der findes mange billige løsninger, der koster cirka hundrede kroner på årsbasis.

Tip nr. 2: Gør din hjemmeside synlig online

Har du for eksempel en webshop, der sælger billige sokker, er det vigtigt, at denne webshop er synlig i søgeresultaterne, når folk søger efter billige sokker i søgemaskinerne. Her er det vigtigt, at teksterne er søgemaskineoptimerede, så søgeordet ”billige sokker” eller ”billige strømper” kommer frem i teksten. Hermed er der større chance for, at sokkerne eller strømperne finder deres vej til kunderne online.

Tip nr. 3: Overvej produktets målgruppe

Her kan man også tænke i de målgrupper, som ville købe disse billige sokker. Er det typisk sokker til ældre mennesker, der har brug for skridsikre sokker, der også er varme? Eller er det til sportsfolk, der har brug for strømper til deres løbesko eller træningssko? Det kan også være til piger, der gerne vil have et festligt look, når de går til fest eller går i skole. 

Tip nr. 4: Lav en hurtigt loadende hjemmeside 

Mange virksomheder, der laver en hjemmeside, tænker mest over det tekstmæssige indhold og den brugervenlige opbygning, som hjemmesiden skal have. De nørder måske endda lidt ekstra med lækkert design og flot formulerede tekster. Det er jo alt sammen meget godt, hvis man allerede som kunde ER havnet på hjemmesiden. Mange virksomheder tænker dog mindre over, at dette kræver, at kunderne kan komme hurtigt ind på hjemmesiden, når de klikker på den. Meget statistik tyder nemlig på, at hvis hjemmesiden er langsom om at loade, søger folk meget hurtigt væk derfra og finder en hjemmeside, der er hurtigere. Rigtig god fornøjelse med oprettelsen af hjemmesiden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *