Det multifunktionelle legetæppe fra Filibabba er super smart til leg. Tæppet giver en blød overflade, som giver rig mulighed for at eksperimentere med kravle, gå og kolbøtter. Dette vil være med til at styrke dit barns motorik. Tæppet har en perfekt størrelse, som gør det muligt at flytte rundt på det og tage det med på tur. www.littlehappy.dk/filibabba-legetaeppe vil med sikkerhed blive en favorit derhjemme.

Når du køber fra Filibabba, er du sikret produkter i meget høj kvalitet. Filibabba er, som et af de eneste danske brands GOTS-certificeret. GOTS sætter fokus på ting som bl.a. økologi og social ansvar. Når du som kunde handler hos Filibabba, vil du kunne være sikker på, at dine produkter er produceret ordentligt og korrekt hele vejen igennem værdikæde.

Et multifunktionelt legetæppe

Legetæppet fra Filibabba vil hurtigt blive en favorit hjemme hos dig, ligesom det er blevet hjemme hos tusindvis af andre glade kunder. Legetæppet kan bruges på mange forskellige måder, og det er kun fantasien som sætter grænser. Hvis i har brug for en mobil soveplads så kan legetæppet bruges, hvis i mangler en puslepude kan legetæppet bruges osv.

  • Legetæppe: Legetæppet fra Filibabba skaber et super godt område, som barnet kan lege i. Legetæppet er dejlig blødt og sikrer, at hvilken som helst leg kan finde sted på tæppet. På legetæppet kan barnet lege med alt fra barbie til klodser. Legetæppet er også super smart, hvis dit barn skal lære at kravle, gå eller slå kolbøtter.
  • Soveplads: Legetæppet kan også bruges som en soveplads. Hvis dit barn har svært ved at sove alene eller svært ved at sove, når barnets forældre ikke er i nærheden. Her kan barnet tage en lur på legetæppet. Tæppet er dejlig blødt og vil skabe en behagelig soveplads til barnet. Legetæppet kan nemt flyttes rundt på og nemt placeres fx i stuen i nærheden af resten af familien.
  • Puslepude: Hvis du skulle være så uheldig og ikke være i nærheden af en puslepude/ liggeunderlag kan legetæppet sagtens bruges. Bare smid et håndklæde over så det ikke skulle blive beskidt. Hvis tæppet skulle blive beskidt, kan betrækket vaskes i vaskemaskinen ved 30 grader skånevask.

Produkter i høj kvalitet

Når du som kunde køber fra Filibabba, kan du være sikker på at opleve den højeste kvalitet. Filibabba er, som et af de eneste danske brands GOTS certificeret, hvilket betyder, at de sætter fokus på bæredygtighed, økologi, social ansvar og fabriksarbejdernes arbejdsforhold. Som kunde hos Filibabba kan du være sikke på at dine produkter er produceret ordentligt og korrekt hele vejen igennem værdikæden. Når man er en del af GOTS, så er der meget fokus på hvordan fabriksarbejderne bliver behandlet og betalt. På de fabrikker som Filibabba bruger bliver fabriksarbejderne behandlet og betalt ordentligt, samt har en hygiejnisk arbejdsplads. Ved at lave produkter i høj kvalitet og i et gennemtænkt design er Filibabba med til at give deres produkter en længere levetid.

29 thoughts on “Filibabba legetæppe med skum

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *