Det kan give dit barn tryghed at lege med Paw Patrol legetøj. Det virker måske ikke logisk, men det handler om genkendelse. Kender dit barn figurerne fra Paw Patrol, så er de nogle trygge bekendte. Dit barn kan roligt lege med dem, fordi de ikke er fremmede og svært forståelige.

Lad dit barn lege med Paw Patrol legetøj. Så vil du sørge for tryghed til læring. Der kan være meget læring i leg. Det giver en ekstra bonus, når barnet leger med figurer fra en kendt tegneserie. En tegneserie, hvor seerne lærer at redde og hjælpe andre.

Legetøj med de kendte figurer

Dit barn vil elske Paw Patrol legetøj, hvis Paw Patrol er en af de tegneserier, I ser derhjemme. Der vil være genkendelse, og barnet kan sætte navne på figurerne. Chase og Skye kan redde andre dyr i legen.

Er det en anden tegneserie, der er populær hos jer, så findes der sikkert også legetøj til den. Du kan lade dit barn få noget, og så kan legen fortsætte fra tegneserien og ind i virkeligheden. Barnet kan afprøve nogle ting med figurerne i hænderne.

Paw Patrol

Skye og Chase er to af figurerne i tegneserien Paw Patrol. Det er en sød, børnevenlig serie med hundehvalpe. Og hvem kan stå for hundehvalpe?

Hvalpene redder altid dagen sammen med deres venner. De bor i en by med flere forskellige slags dyr, og der er altid nogen, der kommer galt afsted. Så kommer Paw Patrol og hjælper til.

Paw Patrol er en god serie til børn, fordi den er rar og på børnenes niveau. Børnene forstår idéen med at hjælpe, og de lærer en masse måder at gøre det på. Har de noget Paw Patrol legetøj, kan de øve sig med figurerne, efter de har set et afsnit.

Læring i legen

Der er altid meget læring i leg. Børn leger for at lære. Man skal lære, hvordan verden er indrettet, og hvordan interaktion foregår. Med leg og legetøj kan børn øve sig og eksperimentere.

Paw Patrol legetøj kan give god læring og øvelse i at hjælpe andre. De små heltehvalpe hjælper altid. Det vil de måske også gøre i børnenes leg. Fordi de har lært noget om at hjælpe og så øver sig på det.

Vil du putte endnu mere læring ind i dit barns leg, så kan du lege med. Hvis du er med i legen, kan du komme med nyttige oplysninger og realistiske idéer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *