Savner du at komme helt ned i gear, og glæder du dig til at komme det her i den kommende sommerferie, men er du bare generelt dårlig til at koble af, har vi her samlet en række gode råd til dig, så du kan få afkoblet helt i løbet af ferien og vende tilbage meget stærkere på den anden side.

Du får ikke mulighed for at oplade dine batterier, hvis du ikke kommer helt ned i tempo i løbet af din ferie.

Lad mobilen og computeren være

Derfor kan det først og fremmest være en god idé at lade dine elektroniske apparater være. I hvert fald dem, der har med dit arbejde at gøre. Lad mobilen være på lydløs, lad være med at tjekke din mail eller at hoppe ind på Slack, hvis I bruger det.

Selvom det kan være svært at lade det hele være, fordi det er en så stor del af din dagligdag, er det også det, der gør, at du ikke kan komme helt ned i gear i din ferie, hvis du bliver ved med at være til rådighed.

Tag ud hvor der ikke er andre mennesker

Du kan derfor bl.a. overveje at tage på ferie et sted, hvor der ikke er mange andre mennesker til at forstyrre dig. Du kan eksempelvis tage på ferie på landet, eller endnu bedre – tage ud at sejle, hvis du har din egen sejlbåd. Husk at finde den rette bådmaling og beskyttelse til din båd, hvis du ikke allerede har det.

Det kan være en god idé at komme ud af byen, ud til områder, hvor der ikke er meget andet end fugle og marker, der kan optage din dag. Det er den perfekte måde at koble helt fra på.

Lav ikke for mange planer

Sidst er det også en god idé ikke at lave for mange planer i løbet af din ferie. Husk at du skal bruge ferien på at slappe af, ikke på at jagte det ene museum efter det andet, køre rundt i storbyer med skrigende unger eller at besøge Gud og hver mand i din omgangskreds. Det er fint med en del af det, men lad være med at lave for mange planer.

Hvis du får tid til overs i løbet af din ferie, og hvis du har fået købt dig en elbil, kan du bruge tiden på at læse denne Easee Home test.

13 thoughts on “3 tips til en mere afslappet sommerferie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *