Har du planer om at tage på festival, og gruer du måske for pakningen af tasken forinden, så frygt ikke. Her kommer listen over de absolut vigtigste ting, som du skal huske at have med. Nogle er måske oplagt, mens andre er knapt så oplagte. Læs med og se om du har husket det hele.

De absolut nødvendige ting

De ting du absolut ikke må glemme derhjemme, er ting som: ID, billet, medicin, kontanter, samt en mobil. De to første er faktisk afgørende for om du kommer ind til festivalen. Derudover skal du selvfølgelig have styr på ting som overnatningsudstyr, samt et telt. Når det kommer til teltet, er det en god idé ikke at være for nærig med kvaliteten. Det er trods alt der du skal sove, og det danske vejr kan være koldt og vådt om sommeren. Ligeledes er det en rigtig god idé at anskaffe en lås til dit telt, da der kan være tyveri på en festival.

Overvej mængden af personlig pleje

Når det kommer til festivaler, kan du godt glemme alt om den daglige rutine med plejeprodukter. I hvert fald hvis du bruger mange. Der er ingen grund til at slæbe det hele med, for alle kommer til at lugte lidt. Medbring desuden dine nødvendige produkter i en mindre bøtte. Det kan spare dig for meget plads i tasken. En utraditionel, men kærkommen ting at huske, kan være en rulle toiletpapir. Det sker ofte at rullen er løbet tør, og så er det rart at have sin egen, så man ikke går forgæves derhen.

Husk beskyttelse

Beskyttelse kan indebære mange ting, og derfor er overskriften så bred. Det er blandt andet vigtigt at beskytte sig mod solen, hvis du skal af sted til en sommerfestival. Det er aldrig sjovt at sove med forbrændt hud i et telt. Ligeledes er det også vigtigt at beskytte sig mod kulden, så du ikke fryser og bliver syg. Det ville være så ærgerligt at blive syg, mens man er på festival.

Sidst men ikke mindst, er det vigtigt at være beskyttet, hvis der skulle opstå en situation med chance for sex. Find de kondomer du bedst kan lide på https://www.kondomland.dk/.

Her er det godt at være forberedt med kondomer, da de ikke kun beskytter mod graviditet, men også kønssygdomme. Og det vil man aldrig have med hjem.

14 thoughts on “Dette skal du pakke, når du skal på festival

 1. Howdy! Do you know if they make any plugins to help with
  SEO? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good gains.
  If you know of any please share. Thank you! You can read similar blog here: E-commerce

 2. Howdy! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
  I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but
  I’m not seeing very good gains. If you know of any please share.
  Cheers! You can read similar article here: Scrapebox AA List

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *