Måske kender du det ret godt. Du skal holde fest for en masse venner. Og de skal selvfølgelig have en masse gode drikkevarer og cocktails! Problemet er så bare, at du ikke helt ved, hvordan du rent faktisk laver de her gode drinks … Men hvordan skulle du også vide det uden nogen form for erfaring som bartender?

Bliv den absolut bedste bartender til fest med disse tricks! De er faktisk ret nemme og overskuelige, så du behøver ikke at frygte, at det bliver et kæmpe projekt. Det kræver blot de rette redskaber, og så kan langt de fleste diske op med nogle gode smagsoplevelser til dem selv og til deres gæster.

Lad os kaste os ud i det!

 

De bedste redskaber til en bartender

Du har nok set en dygtig bartender på en bar eller et diskotek. Måske har du også lagt mærke til de forskellige redskaber, han eller hun brugte? Det kan muligvis have set en smule tilfældigt ud, hvad bartenderen lige brugte til at lave den Pina Colada, men der er faktisk mange grunde til at bruge forskellige redskaber.

Hvis du skal lave gode cocktails til din fest, så er der et bar ting, du bør have derhjemme:

– Shaker
– Strainer
– Jigger
– En ske

Du behøver faktisk ikke mere end det for at kunne lave langt de fleste cocktails. Det meste kan du finde til meget billige penge i supermarkeder.

 

De gode råvarer til en bartender

Som bartender til fest er det vigtigt, at du har de helt rette råvarer og ingredienser. Det gælder for eksempel spiritus, isterninger, sirup og frisk frugt og urter. 

Du kan typisk godt freestyle lidt med opskrifter. Nogle opskrifter vil måske fortælle dig, at det er højest nødvendigt at bruge en Monin sirup, men her kan du sagtens bruge et lidt billigere alternativ, der uden tvivl smager mindst lige så godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *