Vi kender sikkert alle sammen det med at have meldt os ind i et fitnesscenter, træne i et par måneder, for så at stoppe helt med at komme igen. Her kommer vi med et par tips til, hvordan du kan være mere sikker på at fortsætte med at komme i dit lokale fitnesscenter, så du ikke endnu engang ender med at melde dig ud.

Find et godt center

For det første kan det være en god idé at finde dig et godt center at træne i. Der er jo mange byer, hvor der er mindst en håndfuld forskellige centre, og det er ikke samme oplevelse, du får i dem alle. Måske er der et af de centre, der ligger i din by, der egner sig mere til dig og din aldersgruppe eller type. Nogle gange kan det være bedre at være villig til at betale en lille smule mere for dit abonnement, hvis du så til gengæld får fornøjelsen af at træne i et meget bedre center.

Gør det til en fast vane på faste dage i løbet af ugen

Når du har fundet dig et godt center at træne i, kan det være godt at sætte din træning ind i et fast skema hver uge. På den måde ved du på forhånd, at du fx skal træne mandag, onsdag og fredag. Så skal du ikke diskutere med dig selv dag efter dag, om du skal tage afsted, eller om du skal lægge dig på sofaen. Ligesom du måske kender det fra sport, hvor træningen ligger fast et par gange om ugen, er det også en god idé at gøre det samme med din egen træning. Hvis du ikke er god til det på egen hånd, kan du fx melde dig på et par hold i dit center, så din træning ligger på faste tidspunkter.

Lad være med at træne for meget i starten

Så er det også meget vigtigt, at du ikke kører dig selv alt for træt i starten af din tid i fitnesscenteret. Der er mange, der starter som lyn og torden og træner næsten hver dag, når de melder sig ind. Efter en måned kører de døde i det, og så kommer de lige pludselig ikke i fitnesscenteret mere. Derfor er det bedre at starte med to-tre gange om ugen, eller måske bare en gang om ugen til at begynde med, så du ikke når at blive træt af det, før du er kommet godt ind i vanen.

Køb dekorative mørklægningsgardiner her.

37 thoughts on “3 tips til at fortsætte med at komme i fitnesscenteret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *