Udenlandsrejer har der på det seneste ikke været mange af. Kigger vi ind i den nærmeste fremtid, er der formodentligt heller ikke en rejse i sigte. Det betyder dog ikke, at man ikke kan komme ud og få nogle oplevelser. Det har du også regnet ud, og derfor er du er gået i gang med at planlægge et roadtrip.

Inden du går i gang er der dog nogle ting, du skal huske. Læs med her for at finde ud af, hvad det er.

Planlæg først din rute

Én af de absolut vigtigste ting, når du planlægge et roadtrip, er at planlægge, hvilken rute du skal køre. Vil du holder dig til én enkelt region eller landsdel, eller vil du gerne vidt omkring? Hvis du har intentioner om at tage til nogle af de mindre øer, kan det være en god idé at købe færgebilletter på forhånd. Det er især en god idé, hvis du planlægger at tage afsted i en weekend eller en af industriferierne.

Når du har styr på din rute, kan du også begynde at planlægge, hvad du skal se og opleve på turen. Danmark har en masse smukke naturområder rundt omkring, som vil være oplagte at besøge. Ligeledes findes der en masse lækre kroer og restauranter, som du helt klart skal slå en smut forbi.

Sidst, men ikke mindst, skal du finde ud af, hvor og hvordan du skal overnatte. Har du telt med? Vil du sove på vandrehjem eller hotel? Eller måske tager du den lette løsning og sover i bilen? Ligegyldigt hvad, så er det godt at have styr på, så du kan booke et værelse eller finde teltpladser i forvejen.

Mindre indlysende, men meget vigtigt!

Nu har du styr på det mest åbenlyse, men for at få den bedst mulige tur, er der endnu en række ting, som du skal havde med i dine forberedelser. Disse er:

  • Du skal ud og køre, og formentligt skal du vidt omkring. Ude på landet og langs kysten kan der være dårlig internet- og telefonforbindelse. Det er derfor en god idé at undersøge, om du skal skifte mobilabonnement for at opnå en bedre dækning på din telefon.
  • Tag din bil til syn og få den repareret, hvis det er nødvendigt.
  • Sørg for, at du har et reservedæk, så du altid kan skifte det, hvis du punkterer.

Ligegyldigt hvor godt du forbereder dig, og hvor god en bilist du er, kan der altid gå noget galt. Det er derfor en god idé at købe Autohjælp. Med Autohjælp er du garanteret hurtig hjælp, transport for dig og din bil samt mulighed for en lånebil, imens din egen er på værksted.

1 thought on “Du skal på roadtrip – sådan forbereder du dig bedst muligt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *