Sommerferien er for mange den længste ferie på året. Den er derfor også særlig tiltrængt for mange. Man kan dog støde på ikke at vide, hvad man pludselig skal gøre af alt den ekstra tid, man får på hænderne. Overraskende nok kan man godt blive lidt bims i hovedet af at lave ingenting. Det er derfor en super god ide at bruge ekstratiden på forskellige projekter og oplevelser. Her får du 3 ting, du kan bruge tiden på i sommerferien.

Nyd det gode vejr

Sommeren byder ikke kun på megen ferie men ligeledes også det bedste vejr, der findes i det danske land. Det er dermed også i denne tid, at der skal nydes et tørt underlag og en blå himmel. Brug derfor tiden udenfor med forskellige aktiviteter.

Alt efter din alder og dine lyster, kan du snuppe et vildt eventyr på en af Danmarks mange sommerfestivaler og koncerter. Der er i hvert fald nok at vælge imellem, og der burde dermed også være noget til enhver smag og alder.

Er du dog til mere rolige omgivelser, kan du benytte tiden i din egen grønne have. Her går der nemt en hel dag med at plante nye blomster, slå græsset, klippe hækken eller andet der trænger. Foråret og sommermånederne byder ligeledes også på mange gode tilbud til netop havens udstyr og udseende. Du kan derfor også finde gode tilbud på geranium eller andre blomsterbuske, der kan dekorere haven.

Kast dig over et nyt projekt

Har du allerede brugt meget af tiden udenfor, og trænger du til en pause fra sol og vind? Sommerferien er den perfekte tid til at give sig i kast med nye og lidt større projekter. Du kan eksempelvis lære et nyt instrument. Det kan såmænd være guitarens charmerende toner. Er du til det lidt mere rå, kan du hoppe over den spanske guitar og øve dig på en elguitar. For at spare penge kan du eksempelvis købe en brugt og blot sætte nye elguitar strenge på den – så er den så god som ny.

Herfra kan du ved hjælp af google og YouTube give dig i kast med at mestre nogle af dine yndlingssange på et nyt strengede instrument. Dette vil hurtigt tage mere af din tid, end du kan forestille dig, da man så gerne vil lykkes med projektet. Projektet er derfor også et større et af slagsen, og kan være meget tidskrævende, hvis man virkelig vil blive god. Sommerferien er dermed også perfekt til afprøvning af projektet, samt se hvor det bærer hen.

Før du ved af det, har du brugt både ferie og weekender på nye projekter og oplevelser. Næste ferie kan du måske endda give dig i kast med endnu et nyt instrument.

3 thoughts on “3 ting du kan lave i sommerferien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *