For ikke så forfærdelig lang tid siden skrev vi en artikel om at man skulle passe på med at blive snydt, når man køber ure i udlandet. Man arbejder meget hårdt for at tjene penge, og så når man endelig skal bruge dem, så er det en meget god idé at man får fat i den rigtige ting. Du kan læse artiklen her. Vi kommer dog i større grad til at fokusere på de fælder, man skal undgå, hvis man ønsker at nå til et punkt, hvor man rent faktisk har råd til et relativt dyrt ur.

Er dit forbrug steget?

Hvis dit forbrug er steget meget i løbet af andet halvår af sidste år, så er det meget normalt, hvis det er fødevarer og forsyning. Er der dog tale om de andre kategorier, så er det måske her, hvor du skal være lidt mere opmærksom. Det er nemlig en af fælderne: Hvis du begynder at tjene flere penge, så vil du sandsynligvis begynde på at bruge lidt flere penge. Lidt flere penge kan blive til mange flere penge, og så er det lidt svært at spare op til et ur.

Skriv derfor dine udgifter ned og sørg for at holde dem så langt nede som muligt. Der er mange måder at gøre det på, men Excel er nok den nemmeste måde. Du kunne også lave budgetter og prøve på at følge dem. Det er selvfølgelig ikke nemt at forudsige priserne på el, men det er ikke noget, du kan kontrollere. Du kan jo ikke bare lade være med at bruge strøm – men du kan bruge lidt mindre til en vis grad.

Opsparing i hvad?

Man kan vælge at spare op i danske kroner, investeringer i aktier eller kryptovalutaer. Kryptovalutaer er måske noget du kunne overveje, og inde på denne her side kan du læse mere om krytovalutaen Ethereum. Du kan anvende den til at købe originale ure på forskellige markedspladser – nogle gange til en bedre pris end andre steder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *