Når du skal have dig et nyt ur, kan det være klogt ikke at købe det sydpå. I hvert fald ikke hvis du vælger at købe det på et af de mange markeder eller fra en gadesælger, som du jo tit kan møde på de kanter. Der er mange mennesker, der falder i fælderne med at købe meget flotte ure på denne måde, men når de så rent faktisk skal bruge det, går det enten hurtigt i stykker, eller også virker det slet ikke, da der ikke er noget mekanik inden i.

Så det gælder om at være meget påpasselig med at bruge dine penge på ure disse steder. Det er klart, at du også kan finde gode urmagere og guldsmede, men så kommer det heller ikke til at koste dig 10 euro at købe et ur. Du kan naturligvis godt finde reelle forhandlere af de dyre mærker, men så har de gerne også en butik og ser meget mere professionelle ud. Så er det ikke noget, der foregår på et marked eller via en stand på gaden.

Så hvis du vil være sikker på at få dig et ur, som du kan få glæde af i mange år, er det altså bedre at købe dit ur fra en dansk forhandler, når du kommer hjem igen. Så er du nemlig sikker på, hvad du får dig.

Læs evt. denne guide til herreure.

Taler sjældent sandt

Selvom det kan virke lovende, når du først ser uret, er der sjældent tale om et godt ur. Det kan være nok så pænt, men det er jo ligegyldigt, hvis uret ikke kan bevæge sine visere, fordi det er tomt for mekanik indvendigt.

Der er mange af disse gadesælgere, der prøver at bilde dig en masse ind om uret, men det er vigtigt at se syn for sagen, hvis du gerne vil være sikker på, at du får et rigtigt ur med dig hjem. Hvis uret havde været af ægte guld, eller det havde været et rigtig ur fra Rolex, havde det ikke ligget til 50 kroner på en stand midt på et marked.

Derfor handler det i bund og grund om at bruge sin sunde fornuft, og det gælder sådan set  ved at køb af alt på disse markeder eller fra gadesælgere. Du kan sjældent regne med, at du rent faktisk får det, der står. Derfor er det også vigtigt ikke at købe noget til alt for mange penge. Du kan sagtens købe billigere sager, da det i så fald ikke er den store katastrofe, hvis det viser sig at være et produkt af en dårlig kvalitet.

Bestil dit nye ur på clocks.dk hvis du gerne vil have et godt ur for pengene.

6 thoughts on “Pas på med at købe ure sydpå

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *