Er det ved at være tid, til at du finder den gamle campingvogn frem, fordi den skal gøres klar til årets stor festivaltur? Så kan det være, at der hvert år er især ét problem, der viser sig med den – og det er fugten.

Når det kommer til et rum, der kun bruges så få gange om året, vil der nemlig helt naturligt skabes et fugtigt miljø indvendigt, og det kan føre til diverse skader blandt andet som følge af fugt.

Brug samme metode som i hjemmet

Heldigvis er det noget, der findes råd for. Og langt hen ad vejen er det helt de samme råd, du skal bruge i din campingvogn, som hvis det var dit hjem, der var angrebet af fugt.

Det betyder, at du først og fremmest skal sørge for at lufte godt og grundigt ud. På den måde lader du nemlig fugten slippe væk i stedet for at den lægger sig og trænger ind i de forskellige materialer. Herefter skal du aftørre de fugtige steder og desinficerer områderne. På den måde gør du det sværere for fugten at danne sig det samme sted igen, og du slipper for bakterierne herfra. Når området er rengjort, kan der være behov for et lag maling for at skjule grimme skjolde.

Læs mere om bekæmpelse af fugt på denne side.

Der kan være behov for mere

Det er ofte samme metode, der bruges indenfor i hjemmet. Dog kan der her også være behov for lidt mere omfattende processer. Det er for eksempel, hvis der er tale om fugt, der er kommet fordi der trænger vand ind via soklen, og fundamentet således er skadet.

I sådanne tilfælde kan det vær en fordel at tage et kig på en online side som; https://fjern-fugt.dk/fugtskader/fugt-i-sokkel/omfangsdraen/, for på den måde at finde nogle flere råd til bekæmpelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *