Lige i øjeblikket er der masser af snak omkring de festivaler der er i gang her i sommerferien.

Det er et stort hit for mange. Der samles hvert år en stor mængde mennesker, for at nyde nogle dage, på oftest lidt atypisk manér. Hvis ikke du selv har fået fat i en billet i tide, så kan du overveje at lave din egen mini-festival. Læs her i guiden, hvordan du kan gøre dette.

 

Plads i haven og godt vejr

To af de bedste forudsætninger for at få en succesfuld festival, uanset om det er en du selv laver eller en du deltager i er, at der skal være plads og at vejret gerne skal være godt.

Nu regner vi ikke med, at du har plads til over 50 mennesker med telte i din have, men hvis du har lidt plads i haven, så er der ingen hindring i, at du og dine venner kan slæbe et telt eller to derned og hygge jer, med jeres egen lille festival.

Hertil er det selvfølgelig også sjovere, hvis vejret er godt. Det er nu ikke særlig atypisk at en festival oplever regn, men når nu det er din egen festival, så kan du prøve, så godt som muligt, at time det, så I bruger tid i teltet, når solen skinner og det er varmt udenfor. 

Det gør det i hvert fald en kende sjovere.

 

Alkohol er selvfølgelig et must

Oftest sætter vi gerne festival og alkohol sammen, da det ikke skal være nogen hemmelighed, at alkohol for mange, er en medvirkende faktor i hele festivals oplevelsen. 

Hvis du har det på samme måde, så kan du med fordel sørge for at anskaffe dig de rette mængder af alkohol, så du og dine venner kan hygge sig.

Hvis du dog allerede nu ved, at du ikke selv gider stå for alt det, så kan I, hvis I er nok, overveje lej bartender hos Tenderbar. 

Her får I nemlig en dygtig, professionel bartender som gerne vil lave gode drinks til jer. Det er altså lidt federe end sådan en lunken øl på en varm sommerdag, ikke sandt? 

 

Musik og godt humør

I kan nok ikke få stablet en hel koncert på benene ligesom vi ser på blandt andet Roskilde Festival og Tinderbox, men det skal ikke stoppe jer fra at nyde noget god musik. Sørg for at have nogle gode højttalere, og så kan I ellers bare spille nogle af jeres favorit numre og give den gas.

Hvem ved – måske I når til et punkt, hvor I kan give koncert for hinanden, hvis promillen er i den høje ende. 

Under alle omstændigheder, så er musik en stor del af oplevelsen, så sørg endelig for at have styr på dette.

Derudover er godt humør også en afgørende faktor for en god mini-festival. 

Tag ja-hatten på og nyd at I har en hel festival for jer selv. Så er der ingen tvivl om, at I nok skal få en ganske god festival!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *