er dem, der enten har en praktisk brugssag, er støttet af et stærkt fællesskab eller begge dele.

Her er de 4 typer af kryptovalutaer, der er mestpopulære lige nu.

  1. Bitcoin: Den mest populære kryptovaluta lige nu er Bitcoin. Det er en decentraliseret digital valuta, der kan bruges tilonline betalinger og støttes af et stærkt fællesskab.
  2. Ethereum: Ethereum er den næstmest populære kryptovaluta lige nu. Det er en decentraliseretplatform, der kører smarte kontrakter. Disse kontrakter kan bruges til at oprette decentrale applikationer (dapps).
  3. Litecoin: Litecoin er en andenpopulær kryptovaluta. Den ligner Bitcoin, men med hurtigere transaktionstider og lavere gebyrer.
  4. Monero: Monero er en privatlivs–fokuseret kryptovaluta, der bliver stadig mere populær. Den bruger en teknologi kaldet “ringsignaturer” til at gøre transaktioner private og usporlige.

De mest populære NFT’er i 2022 er dem, der har et praktisk omfang, er understøttet af et stærkt fællesskab eller begge dele. Bitcoin, Ethereum, Litecoin og Monero er i øjeblikket de mest populære kryptovalutaer. Dette kan dog ændre sig i fremtiden, efterhånden som nye og innovative kryptovalutaer kommer på markedet. Ligesom Tether kan du se dens værdi afhængigt af aktiemarkedet.

3 thoughts on “De populære NFT’er i 2022

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *