Rigtig mange nyder godt af de forskellige festivaler lige nu. Måske går du bare og venter på, at det bliver din tur om nogle dage. Men har du husket det hele, og er du egentlig klar til at tage af sted?

Nogle gange tænker vi kun over de praktiske ting og tænker derfor ikke over de ting, som i sidste ende kan være mindst lige så vigtige, såsom is. Læs mere her i artiklen om, hvorfor is er godt at have med til den kommende festival. 

 

Slut med lunkne, klamme øl

For mange er en del af festivalen lig med lunkne, lidt klamme øl. Det er der sådan set ikke spor i vejen med. 

Men hvis du er en af dem, som altså ikke er helt vild med tanken om en varm øl oveni en omgang tømmermænd, så forstår vi dig godt. 

For at undgå dette kan du medbringe noget så simpelt som is. Bestil is fra Isklart som du kan tage med. Så skal det nok sikre dig, at dine drikkevarer forbliver kolde og gode, også selvom du er på festival. 

Det vil helt sikkert være med til at gøre tømmermændene lidt mildere og festivalen lidt federe. Selvom der ofte indtages alkohol i store mængder, så er der ingen skade i, at de er dejligt kolde imens du gør det.

 

Is er godt i varmen

Uanset om du har planer om at drikke noget med is i eller ej, så kan vi ikke benægte, at is er ganske afkølende. 

Det kan derfor være en fordel at have med, om ikke andet til lige at komme på huden for at køle lidt af. 

Hvis du skulle ende med at blive solskoldet, så kan is være ganske behageligt for huden, eftersom den afgiver kulde og påfører fugt samtidig. 

Derfor er det bestemt ikke nogen dårlig idé at have nogle isterninger ved hånden. 

Generelt er det aldrig en dårlig idé at have nogle isterninger i nærheden, for der er altid et eller andet som de kan bruges til. Isklart står i hvert fald klar til at tage imod din ordre!

3 thoughts on “Derfor er is vigtig at have med til den kommende festival

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *