Hvis du godt kan lide, at det hele er rene linjer, let og simpelt, så kan det være, at du er stor tilhænger af den minimalistiske indretning. Der er mange, der finder denne type af indretning enormt afslappende at være i, og det er naturligvis også vigtigt, at man føler, man kan finde ro i sit eget hjem. I denne artikel kan du finde inspiration til, hvad du f.eks. kunne vælge at indrette hjemmet med, når du gerne vil have en minimalistisk indretning. 

Den gode kunst til den minimalistiske indretning 

Det er klart, at man ikke skal have kunst, hvor der sker alt for meget, hvis man gerne vil komplimentere den minimalistiske indretning. Heldigvis findes der også rigtig meget smuk kunst, som ikke er eksplosiv eller som har mange farver. Det kan f.eks. være, at du har hørt om one line drawing plakater? One lien drawing er billeder, som ofte er lavet med bare én linje, der kan følges fra ende til anden, men som også formår at vise noget, som f.eks. en krop eller lignende. One line drawing er æstetiske og simple i udtrykket, så de passer perfekt ind der, hvor der gerne må ske noget på væggen – men ikke for meget. 

Få og store planter 

Der er mange, der godt kan lide at have planter i hjemmet, og det er også sagtens noget, man kan fordel kan bruge til den minimalistiske indretning. Men her kan det være en god idé, at man sørger for at fokusere på, at man ikke kommer til at have alt for mange og små planter over det hele, som der er nogle, der kan have tendens til. Det er derimod mere i ånd med den minimalistiske indretning, at du vælger et par få og store planter, som pryder hjemmet.  

Sørg for god opbevaring 

Når man godt kan lide den minimalistiske indretning, så er det jo for det meste også fordi, at man godt kan lide, at det hele er ordentlig og overskueligt. Derfor er det også en vigtig del af den minimalistiske indretning, at man har gode muligheder for at gemme sine ting af vejen. Alle kan have brug for at have rod nogle steder, men hvis man blot sørger for f.eks. at have rodeskuffer, så er det ikke noget, der behøves at forstyrre den minimalistiske indretning det mindste. 

Enkelte møbler med klare snit 

Det er klart, at møblerne for det meste er det, der danner blikfang i hjemmet. Derfor er det naturligvis et must, at du finder møbler, der komplimenterer den minimalistiske indretning. Her kan du med fordel vælge at kigge efter lyse møbler i klare snit, og det kan f.eks. være noget, der er en smule firkantet i det, eller som på andre måder har kanter, og ikke forekommer så ”blødt”. Du kan f.eks. kigge efter en sofa, der er mere firkantet. Men der er mange, der vælger et rundt spisebord til den minimalistiske indretning med ét ben under, da det giver det mest simple udtryk. 

1 thought on “Disse ting kan du med fordel bruge i den minimalistiske indretning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *