De bedste powerbanks

Vi har powerbanks i utallige forskellige afstøbninger om det skal være en selvopladende powerbank med solceller, om powerbanken skal have en stor batterikapacitet, om den skal kunne oplade adskillige enheder op på samme tid eller alle før nævnte.  

Power banks findes i talrige forskellige modeller om du vil have en lille kompakt powerbank, der nemt kan være i lommen eller om du vil have en stor powerbank med et stort batteri, som man ikke behøver lade op så ofte.  

Er du på farten og bruger din mobil eller iPad, når du er på arbejde og dræner din enhed for strøm. Så kan det være ideelt at købe sig en power bank, som kan lade din telefon og smartwatch op på samme tid og lynhurtigt evt. med quick charge.  

Vores powerbanks kommer med en indikator, så du kan se om din powerbank har intet eller meget strøm tilbage og om det snart bliver tid til at lade den op. 

Elsker du at gå lange ture og lytter til musik, mens du er ude for at gå kan det være det bedste for dig at tage en powerbank med som kan give alle dine enheder strøm, mens du er på farten. Her har vi oveni i købet powerbanks med solceller, så du kan nyde det gode vejr og samtidig lade din enhed op mens du får en pause fra hverdagen.  

Nyerere telefoner skal skulle kunne meget mere og vi opstiller hele tiden nye forventninger til hvad telefonen skal kunne. Alle disse funktioner er med til at stjæle batteritid og det er intelligent i mange tilfælde at have en powerbank, så du undgår for at skulle finde efter en stikkontakt hver gang man skal lade ens telefon op.  

Spiller du på din telefon har du sikkert oplevet at det stjæler din telefons strøm og det er træls at skulle afbryde dit spil fordi man er ved at have lavt strøm.  

Adskillige powerbanks kommer nu med forskellige typer in- og output stik, hvorfor det er ideelt at få en powerbank, der er kompatibel med netop din telefon i stedet for at man skal finde en mellemløsning.  

Hold dig opdateret 

Med en powerbank kan du undgå at du løber tør for strøm mens du er på farten og ikke har tilgang til en stikkontakt.  

Ny teknologi 

Der er igennem tiden hændt meget i udviklingen af powerbanks, hvorfor du nu kan opleve en enorm batterikapacitet i den nyeste generation af powerbanks, så du kan opleve mange opladninger gennem powerbanken inden den har brug for en opladning på ny.  

Du kan derfor også opdage at der er en lang række nye egenskaber ved powerbanksene. Her findes der nu ultra små og kompakte, så de ikke er klodsede og er store. Nogle kommer med solceller, så du faktisk ikke har brug for at skulle oplade din powerbank. Nogle er med trådløs opladning, så du undgår for at skulle have ledninger med og blot kan lægge din mobil ovenpå. Der findes powerbanks med 3-4 udtag, så du kan lade mange enheder på samme tid.  

Mange powerbanks af den nyeste generation, kan nu også adskille mellem de forskellige enheder, så du kan oplade både din telefon og smartwatch på en gang uden at skulle prioritere, hvilken du skal lade, hvis de begge eller flere mangler strøm.  

Der er samtidig forskel på hvor meget strøm, som hver enhed kan holde til, men nu kan powerbanks fortælle, hvornår din enhed er fuldt opladet, så du slipper for at skulle bruge strøm på ingenting.   

 

135 thoughts on “De bedste powerbanks

  1. mexico pharmacies prescription drugs [url=http://cmqpharma.com/#]mexican rx online[/url] mexican online pharmacies prescription drugs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *