Hos TopSupplies er vi eksperter i reklameartikler. Vi har alle slags reklameartikler herunder alt fra kontorartikler til tøj til slik og meget mere. Reklameartikler er en oplagt mulighed til at markedsføre sin virksomhed med. Grundet de mange muligheder inden for reklameartikler er der til alle lejligheder til enhver modtager. Det kan bruges til kunde- og medarbejder gaver, til messer, på arbejdspladsen og meget mere. Men de mange muligheder gør det også svært at finde den rette. Når man skal vælge sin reklameartikel, skal man tænke på formålet samt sin modtager.

Få dit navn frem med firmaarrangementer

Hvem skal målgruppen være når I vælger jeres reklameartikel? Er det jeres medarbejdere eller kunder? Eller er det jeres samarbejdspartnere? Målet er at tiltrække potentielle kunder og skabe mersalg. Derfor skal flest mulige målgrupper nås. Dette kan I gøre på mange måder. Hvis I benytter jer af medarbejdergaver såsom et fedt termokrus eller en mulepose, vil jeres firmanavn blive set i offentligheden. Jeres medarbejdere vil tage jeres gave med på indkøb, i bussen eller andet og dermed vil jeres firmanavn blive set af omverdenen. Men I kan også gå en anden vej hvor I stadig giver jeres omgangskreds noget. Det kunne være at holde en firmafest eller et andet arrangement. Her har I rig mulighed for at invitere jeres kunder, samarbejdspartnere, medarbejdere m.m., hvor I også kan booste jeres virksomhedsnavn. Her kan I benytte jer af forskellige accessoires til at pynte op såsom balloner med logo. Balloner med logo er altid en sikker vinder, da det udelukkende skaber positiv energi. Det vil klart pifte festen op og være med til at skabe godt humør blandt deltagerne. Udover at benytter sig af balloner med tryk til firmafester kan man også medbringe det til sin messe. Her er det en anderledes reklameartikel at have med, da de fleste blot medbringer logovand, kuglepenne m.m., men det er det fede ved at tage balloner med logo med. De er iøjnefaldende og de andre deltagere og besøgende på messen vil lægge mærke til jeres stand. Dette vil tiltrække dem og give dem lyst til at se hvad I har at byde på og på den måde vil de huske jer til næste gang de skal købe ind til noget af det I leverer. Dette vil på sigt skabe mersalg.

Design selv

I kan altså medbringe balloner med tryk til forskellige slags arrangementer, og derfor er det relevant at I kan tilpasse dem derefter. De fås i forskellige farver og størrelser og både med og uden helium. I kan vælge en farve som passer til jeres logo eller hvis I kører en kampagne, kan I også tilpasse farven derefter. I vælger også selv hvad der skal trykkes på ballonen. Skal det blot være jeres logo eller slogan eller vil I også tilpasse trykket efter en kampagne. I har altså selv mulighed for at designe jeres egne balloner med logo og tilpasse dem nøjagtig efter lejligheden. På den måde kan vi sammen med jer og fabrikken få stablet nogle fede arrangementer på benene og være med til at øge kendskabet til jeres virksomhedsnavn, som på sigt vil give jer mersalg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *